A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Технологічне відділення

Лугова мар'яна Вікторівна

На технологічному відділенні  здійснюється теоретична та практична підготовка фахових  молодших  бакалаврів за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Навчальний процес на відділенні забезпечують висококваліфіковані педагогічні працівники. Викладачі активно впроваджують інноваційні методи навчання, поширюють використання мультимедійних та інтерактивних форм викладання навчального матеріалу.     

Студенти опановують навики організації бізнесу, вдосконалюють свою професійну майстерність, щоб бути діловим працівником сфери ресторанного господарства.

Протягом навчання здобувачі освіти набувають практичні навички у навчальних лабораторіях технології виробництва кулінарної продукції та організації виробництва і обслуговування, приймають участь у фестивалях професійної майстерності, майстер – класах, конкурсах з кулінарного і кондитерського мистецтва.

Силами студентів організовуються виставки, ярмарки, фестивалі, де учасники змагаються у кулінарній майстерності тощо.

Випускники стають фахівцями широкого профілю з різних видів виробничо – економічної діяльності у галузі ресторанного бізнесу:

  • шеф – кухар;
  • су – шеф;
  • технік-технолог з виробництва харчової продукції;
  • офіціант;
  • метрдотель;
  • інспектор з контролю якості продукції.

А також мають можливість продовжити навчання в закладах вищої освіти України та Європи.

 

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено