A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Кваліфікаційні випробування

Дата: 31.03.2023 17:00
Кількість переглядів: 64

В Полтавському фаховому коледжі 30 та 31 березня Проходили фахові випробування на кваліфікацію офіціант 3-4 розряду студенти 3 курсу спеціальності 181 Харчові технології. Студенти уміють готувати зал до обслуговування споживачів, отримувати посуд, прибори, столову білизну; полірувати посуд, прибори; складати серветки різними способами; здійснювати попередню сервіровку столів; приймати замовлення від споживачів; отримувати страви в роздавальні та в буфеті; подавати страви і напої; обслуговувати бенкети; оформляти рахунки і розраховуватися по них із споживачами; прибирати використаний посуд та прибори; замінювати столову білизну. Студенти 3-го курсу вміло показали свої вміння знання та навички, що здобули протягом навчального процесу та практики та отримали позитивні оцінки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено