Відділення
На технологічному відділенні здійснюється теоретична та практична підготовка фахових молодших бакалаврів за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Навчальний процес на відділенні забезпечують висококваліфіковані педагогічні працівники. Викладачі активно впроваджують інноваційні методи навчання, поширюють використання мультимедійних та інтерактивних форм викладання навчального матеріалу.
Студенти опановують навики організації бізнесу, вдосконалюють свою професійну майстерність, щоб бути діловим працівником сфери ресторанного господарства.
Протягом навчання здобувачі освіти набувають практичні навички у навчальних лабораторіях технології виробництва кулінарної продукції та організації виробництва і обслуговування, приймають участь у фестивалях професійної майстерності, майстеркласах, конкурсах з кулінарного і кондитерського мистецтва.
Силами студентів організовуються виставки, ярмарки, фестивалі, де учасники змагаються у кулінарній майстерності тощо.
Випускники стають фахівцями широкого профілю з різних видів виробничо-економічної діяльності у галузі ресторанного бізнесу:
- шеф – кухар;
- су – шеф;
- технік-технолог з виробництва харчової продукції;
- офіціант;
- метрдотель;
- інспектор з контролю якості продукції.
А також мають можливість продовжити навчання в закладах вищої освіти України та Європи.
На товарознавчому відділенні здійснюється підготовка фахових молодших бакалаврів за спеціальностями: «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Готельно-ресторанна справа».
Підготовку висококваліфікованих фахівців забезпечує якісний викладацький склад до якого входять: викладачі-методисти, спеціалісти вищої, І та ІІ категорій.
Навчальний заклад підтримує партнерські зв’язки з провідними підприємствами торгівлі та закладами ресторанного господарства з метою здійснення якісної практичної підготовки (ТОВ ТК «Юліс», ТОВ «Дельта продукт», ПТЦ «Прогрес», ТОВ «Еко продукт», Піцерія «У сестер», «Лаунж – Бар IZІ», «Kiotorich» тощо). Професіонали ринку навчають студентів будувати бізнес, організовувати рітейлові і біржові процеси та вправно керувати ними.
Випускники відділення є конкурентоспроможними на ринку праці, про що свідчить майже 100% рівень їх працевлаштування, та мають змогу вступати до закладів вищої освіти на скорочений термін навчання.
Наші випускники працюють:
- провідними спеціалістами відомих банківських установ;
- займаються консалтингом;
- біржовою торгівлею;
- менеджерами по збуту;
- PR - менеджерами;
- рекламістами;
- рестораторами;
- брокерами;
- управляючими підприємств;
- мають власні підприємства та компанії.
Переваги наших спеціальностей:
- свобода;
- перспектива;
- особистісний розвиток;
- самореалізація і можливість створення власної команди однодумців з метою досягнення бізнесових цілей.
About
Who we are and what we do.