Готельно-ресторанна справа
Готельно-ресторанна справа – одна з найперспективніших спеціальностей на сучасному етапі розвитку економіки. Розвиток світової економіки супроводжується міжнародною економічною інтеграцією України та збільшенням інвестицій у туристичну галузь, готельну та ресторанну інфраструктуру.
У зв’язку з цим підвищується попит на висококваліфікованих фахівців з готельно-ресторанної справи, що здатні забезпечувати рівень обслуговування у вітчизняних закладах готельно-ресторанного господарства на рівні міжнародних стандартів. Фахівців, що вміють організовувати виробництво і обслуговування у закладах готельного і ресторанного господарства, забезпечувати належний рівень якості продукції та послуг, удосконалювати форми і методи обслуговування.
Фаховий молодший бакалавр з готельно-ресторанної справи це:
- захоплююча та високооплачувана робота;
- можливість сучасно організовувати роботу закладів готельно-ресторанного господарства;
- знання етикету та специфіки обслуговування різних контингентів;
- ефективне здійснення маркетингової діяльності у сфері готельно-ресторанного сервісу;
- перспектива кар’єрного зростання.
Посади, які можуть займати фахівці з готельно-ресторанної справи:
- адміністратор залу закладу ресторанного господарства;
- адміністратор готелю;
- бармен;
- метрдотель;
- офіціант;
- фахівець з організації дозвілля в готелі;
- керівник малого підприємства в сфері готельного і ресторанного бізнесу;
- майстер ресторанного обслуговування.
Якщо Ти прагнеш стати успішним професіоналом у готельному та ресторанному бізнесі та мрієш пов’язати своє професійне життя зі сферою, яка не має кордонів, тоді спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" саме для ТЕБЕ.