Приймальна комісія
Голова приймальної комісії – СТЕПАНОВ Володимир Іванович
Відповідальний секретар - ДАХНО Руслана Миколаївна
Графік роботи приймальної комісії
Понеділок – П`ятниця: 8.00-17.00;
Телефони приймальної комісії: (095) 747-75-71; (095)308-81-65.
ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРИЙМАЛЬНУ КОМІСІЮ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ВІДОМІСТЬ ПРО ПРОВАДЖЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ФПО
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ПОЛОЖЕННЯ ПРО АПЕЛЯЦІЙНУ КОМІСІЮ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Обсяги прийому за регіональним замовленням у 2023 році
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Підготовка спеціалістів за освітньо-професійним ступенем
«ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР»
на основі базової загальної середньої освіти (після 9 класу)
Спеціальність |
Конкурсний відбір |
Терміни навчання |
076 «Підприємництво та торгівля» |
Співбесіда з української мови |
2 роки 10 міс. |
181 «Харчові технології» |
Співбесіда з української мови |
3 роки 6 міс. |
241 «Готельно-ресторанна справа» |
Співбесіда з української мови |
2 роки 10 міс. |
Підготовка спеціалістів за освітньо-професійним ступенем
«ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР»
на основі повної загальної середньої освіти (після 11 класу)
Спеціальність |
Конкурсний відбір |
Терміни навчання |
||
|
|
1 рік 10 міс. |
||
181 «Харчові технології»
|
|
2 роки 6 міс. |