Приймальна комісія
Голова приймальної комісії – СТЕПАНОВ Володимир Іванович
Відповідальний секретар - ДАХНО Руслана Миколаївна
Графік роботи приймальної комісії
Понеділок – П`ятниця: 9.00-15.00;
Телефони приймальної комісії: (095) 747-75-71; (095)308-81-65.
ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРИЙМАЛЬНУ КОМІСІЮ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ВІДОМІСТЬ ПРО ПРОВАДЖЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ФПО
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
за регіональним замовленням у 2022 році
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Підготовка спеціалістів за освітньо-професійним ступенем
«ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР»
на основі базової загальної середньої освіти (після 9 класу)
Спеціальність |
Конкурсний відбір |
Терміни навчання
|
076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
|
Індивідуальна усна співбесіда з української мови |
2 роки 10 міс.
|
181 «Харчові технології»
|
Індивідуальна усна співбесіда з української мови |
3 роки 6 міс. |
241 «Готельно-ресторанна справа» |
Індивідуальна усна співбесіда з української мови |
2 роки 10 міс.
|
Підготовка спеціалістів за освітньо-професійним ступенем
«ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР»
на основі повної загальної середньої освіти (після 11 класу)
Спеціальність |
Конкурсний відбір |
Терміни навчання
|
076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
|
Індивідуальна усна співбесіда з української мови або Сертифікати ЗНО з української мови та літератури (обов`язково);
Історія України, Географія або Математика (на вибір). або Результати національного мультитесту |
1 рік 10 міс. |
181 «Харчові технології»
|
Індивідуальна усна співбесіда з української мови або Сертифікати ЗНО з української мови та літератури (обов`язково);
Математика, Історія України або Біологія (на вибір). або Результати національного мультитесту |
2 роки 6 міс. |
241 «Готельно-ресторанна справа» |
Індивідуальна усна співбесіда з української мови або Сертифікати ЗНО з української мови та літератури (обов`язково);
Географія, Історія України або Математика (на вибір). або Результати національного мультитесту
|
1 рік 10 міс. |