A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Освітньо-професійна програма "Виробництво харчової продукції"

 

Освітньо-професійні програми

ОПП "Виробництво харчової продукції", 2021


ОПП "Виробництво харчової продукції", 2022


ОПП "Виробництво харчової продукції", 2023

Навчальні плани

Матеріал в розробці

Відомості про кількісні та якісні показники кадрового забезпечення освітньої діяльності

Матеріал в розробці

Відомості про матеріально-технічне забезпечення освітньої діяльності

Матеріал в розробці

Відгуки, рецензії на ОПП

Матеріал в розробці

Бази практики та співпраця з підприємствами РГ
Угоди на проведення практики здобувачами освіти

Матеріал в розробці

Відгуки, рецензії від підприємств 

Матеріал в розробці

Співпраця з підприємствами РГ
Матеріал в розробці
Навчально-методичне забезпечення

Переглянути

Освітні компоненти
Обов'язкові
  • Основи філософських знань;
  • Історія України;
  • Фізичне виховання;
  • Культурологія;
  • Українська мова за професійним спрямуванням;
  • Іноземна мова за професійним спрямуванням;
  • Діловодство;
  • Правознавство;
  • Соціологія;
  • Вища математика;
  • Інформатика та комп'ютерна техніка;
  • Безпека життєдіяльності;
  • Основи екології;
  • Економіка підприємтва;
  • Бухгалтерський облік;
  • Економічна теорія;
  • Організація обслуговування в ЗРГ;
  • Технологія обслуговування в ЗРГ;
  • Устаткування ЗРГ;
  • Основи маркетингу;
  • Санітарія та гігієна в РГ;
  • Барна справа;
  • Управління якістю продукцій та послуг в РГ;
  • Навчальна практика;
  • Технологічна практика;
  • Професійна практика;
  • Основи-рекламно-інформаційної роботи;
  • Етика ділового спілкування;
  • Трудове право;
  • Естетика в ЗРГ;
  • Охорона праці;
  • Особливості ресторанного сервісу;
  • Основи технології продукції в ЗРГ.
Вибіркові
Протоколи засідань циклової комісії та робочої груп

Витяг з протоколу засідання циклової комісії 2022 рік

Витяг з протоколу засідання циклової комісії 2023 рік

Витяг з протоколу засідання циклової комісії 2024 рік

Участь у конференціях

 У Національному університеті біоресурсів і природокористування України 12 березня 2025 року відбулася Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» у змішаному форматі.

  1. Лугова М.В., Давидова А. Ризики відкриття власної справи у сфері HoReCa в умовах воєнного та поствоєнного стану. Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі україни: збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції (12 березня 2025 р.). Київ: НУБіП України. 2025. 350 с. URL: https://drive.google.com/file/d/14bq-O0Ru_dugEWFZo2J1si6YKQcAaMc1/view?usp=sharing

  1. Паршина О.П., Мацюцька А. Інновації в закладах HORECA. Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі україни: збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції (12 березня 2025 р.). Київ: НУБіП України. 2025. 350 с. URL: https://drive.google.com/file/d/14bq-O0Ru_dugEWFZo2J1si6YKQcAaMc1/view?usp=sharing

  1. Єрфорт І.Ю., Приходько М. Основні тенденції автоматизації рресторанів. Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі україни: збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції (12 березня 2025 р.). Київ: НУБіП України. 2025. 350 с. URL: https://drive.google.com/file/d/14bq-O0Ru_dugEWFZo2J1si6YKQcAaMc1/view?usp=sharing

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора