Освітньо-професійна програма "Виробництво харчової продукції"
Освітньо-професійні програми
ОПП "Виробництво харчової продукції", 2021
ОПП "Виробництво харчової продукції", 2022
ОПП "Виробництво харчової продукції", 2023
Навчальні плани
Матеріал в розробці
Відомості про кількісні та якісні показники кадрового забезпечення освітньої діяльності
Матеріал в розробці
Відомості про матеріально-технічне забезпечення освітньої діяльності
Матеріал в розробці
Відгуки, рецензії на ОПП
Матеріал в розробці
Бази практики та співпраця з підприємствами РГ
Угоди на проведення практики здобувачами освіти
Матеріал в розробці
Відгуки, рецензії від підприємств
Матеріал в розробці
Співпраця з підприємствами РГ
Матеріал в розробці
Навчально-методичне забезпечення
Освітні компоненти
Обов'язкові
- Основи філософських знань;
- Історія України;
- Фізичне виховання;
- Культурологія;
- Українська мова за професійним спрямуванням;
- Іноземна мова за професійним спрямуванням;
- Діловодство;
- Правознавство;
- Соціологія;
- Вища математика;
- Інформатика та комп'ютерна техніка;
- Безпека життєдіяльності;
- Основи екології;
- Економіка підприємтва;
- Бухгалтерський облік;
- Економічна теорія;
- Організація обслуговування в ЗРГ;
- Технологія обслуговування в ЗРГ;
- Устаткування ЗРГ;
- Основи маркетингу;
- Санітарія та гігієна в РГ;
- Барна справа;
- Управління якістю продукцій та послуг в РГ;
- Навчальна практика;
- Технологічна практика;
- Професійна практика;
- Основи-рекламно-інформаційної роботи;
- Етика ділового спілкування;
- Трудове право;
- Естетика в ЗРГ;
- Охорона праці;
- Особливості ресторанного сервісу;
- Основи технології продукції в ЗРГ.
Вибіркові
- Барна справа та робота сомельє
- Етика бізнесу
- Етнічні кухні
- Зарубіжний сервіс
- Моделювання процесів харчових виробництв
- Облік і звітність
- Облік і калькуляція
- Організація барної справи
- Основи кондитерського мистецтва
- Основи підприємницької та управлінської діяльності
- Особливості ресторанного сервісу
- Українська національна кухня
- Предмет спецпідготовки.Виробництво борошняних та кондитерських виробів
- Процеси та апарати харчових виробництв
Протоколи засідань циклової комісії та робочої груп
Витяг з протоколу засідання циклової комісії 2022 рік
Участь у конференціях
У Національному університеті біоресурсів і природокористування України 12 березня 2025 року відбулася Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» у змішаному форматі.
- Лугова М.В., Давидова А. Ризики відкриття власної справи у сфері HoReCa в умовах воєнного та поствоєнного стану. Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі україни: збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції (12 березня 2025 р.). Київ: НУБіП України. 2025. 350 с. URL: https://drive.google.com/file/d/14bq-O0Ru_dugEWFZo2J1si6YKQcAaMc1/view?usp=sharing
- Паршина О.П., Мацюцька А. Інновації в закладах HORECA. Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі україни: збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції (12 березня 2025 р.). Київ: НУБіП України. 2025. 350 с. URL: https://drive.google.com/file/d/14bq-O0Ru_dugEWFZo2J1si6YKQcAaMc1/view?usp=sharing
- Єрфорт І.Ю., Приходько М. Основні тенденції автоматизації рресторанів. Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі україни: збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції (12 березня 2025 р.). Київ: НУБіП України. 2025. 350 с. URL: https://drive.google.com/file/d/14bq-O0Ru_dugEWFZo2J1si6YKQcAaMc1/view?usp=sharing