A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Відкрите лекційне заняття з дисципліни "Технологія виробництва кулінарної продукції"на тему:"Розробка та впровадження у виробництво фірмових страв".

Дата: 15.03.2024 19:01
Кількість переглядів: 63

Викладачем Оленою Паршиною проведено відкрите лекційне заняття для здобувачів освіти технологічного відділення групи ТХ 1/с-2022 
з дисципліни "Технологія виробництва кулінарної продукції"на тему:"Розробка та впровадження у виробництво фірмових страв".
Студенти засвоїли етапи розробки фірмових страв, методики розрахунку показників якості та оволоділи санітарно- гігієнічними вимогами до оформлення та подачі фірмових страв на підприємствах ресторанного господарства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено