Положення
Положення
Положення
- Концепція освітньої діяльності Полтавського фахового коледжу підприємництва і ресторанного бізнесу на період до 2025 року
- Положення про організацію освітнього процесу
- Положення про освітньо-професійну програму
- Правила внутрішнього трудового розпорядку
- Правила внутрішнього розпорядку для здобувачів освіти
- Положення про порядок відрахування, переривання навчання, поновлення і переведення осіб, які навчаються у Полтавському фаховому коледжі підприємництва і ресторанного бізнесу, та надання їм академічної відпустки
- Доповнення до Положення про порядок відрахування, переривання навчання, поновлення і переведення осіб, які навчаються у Полтавському фаховому коледжі підприємництва і ресторанного бізнесу, та надання їм академічної відпустки
- Положення про визнання результатів попереднього навчання та перезарахування освітніх компонентів
- Положення про порядок визнання результатів навчання, отриманих у неформальній та/або інформальній освіті
- Положення про порядок переведення здобувачів освіти на вакантні місця регіонального замовлення
- Положення про порядок реалізації права на академічну мобільність учасників освітнього процесу
- Положення про організацію і проведення семестрового контролю знань здобувачів фахової передвищої освіти
- Положення про навчально-методичне забезпечення освітніх компонентів
- Положення про навчальні плани
- Положення про індивідуальний навчальний план здобувача освіти
- Положення про вибіркові дисципліни
- Положення про практичну підготовку
- Положення про залучення роботодавців до освітнього процесу
- Положення про робочу програму навчальної дисципліни
- Додатки до Положення про робочу програму навчальної дисципліни
- Положення про програму навчальної дисципліни
- Положення про внутрішній моніторинг якості освіти
- Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти
- Положення про організацію та проведення опитування учасників освітнього процесу
- Положення про дистанційне навчання
- Положення про працевлаштування випускників
- Кодекс академічної доброчесності
- Положення про академічну доброчесність
- Положення про запобігання випадкам академічного плагіату
- Положення про відділення
- Положення про циклову комісію
- Положення про бібліотеку
- Положення про навчально-методичний кабінет
- Положення про педагогічну раду
- Положення про методичну раду
- Положення про адміністративну раду
- Положення про наглядову раду
- Положення про раду класних керівників
- Положення про екзаменаційну комісію
- Положення про навчальну лабораторію "Технологія виробництва кулінарної продукції, аудиторія №20"
- Положення про лабораторію хімії, основ стандартизації та контролю якості харчової продукції
- Положення про лабораторію фізики, основ електротехніки та технічного креслення
- Положення про лабораторію інформатики і основ комп'ютеризації
- Положення про атестацію педагогічних працівників
- Положення про підвищення кваліфікації педагогічних працівників
- Порядок визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних працівників
- Положення про рейтингове оцінювання професійної діяльності педагогічних працівників
- Положення про студентське самоврядування
- Положення про вирішення конфліктних ситуацій
- Положення про запобігання та протидію насильству та жорстокому поводженню з дітьми у Полтавському фаховому коледжі підприємництва і ресторанного бізнесу
- Положення про порядок супроводу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення
- Положення про виставку-конкурс методичного забезпечення освітнього процесу
- Положення про стипендіальну комісію
- Зміни до Порядку призначення і виплати стипендій
- Положення про призначення та виплату соціальних стипендій
- Порядок призначення і виплати стипендій
- Порядок формування рейтингу успішності студентів
- Порядок використання коштів передбачених для надання матеріальної допомоги та заохочення студентів
- Положення про Службу охорони праці та безпеки життєдіяльності в Полтавському фаховому коледжі підприємництва і ресторанного бізнесу
- Положення про бухгалтерську службу
- Положення про головного бухгалтера
- Наказ про єдині підходи визначення облікової політики та організації бухгалтерського обліку
- Положення про облікову політику
- Положення про організацію бухгалтерського обліку
- Положення про призначення, перегляд та зняття надбавок до посадових окладів працівникам
- Положення про надання платних освітніх послуг та інших послуг
- Положення про інвентаризацію активів та зобов'язань
- Положення про дистанційну роботу і гнучкий графік роботи
- Положення про Антикорупційну раду
- Положення про комісію з оцінки корупційних ризиків
- Положення про запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності Полтавського фахового коледжу підприємництва і ресторанного бізнесу
- Положення щодо впровадження у Полтавському фаховому коледжі підприємництва і ресторанного бізнесу механізмів заохочення викривачів та формування культури повідомлення про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України