A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Виставка сервірованих столів

Дата: 12.10.2022 12:00
Кількість переглядів: 61

12.10.2022 в Полтавському фаховому коледжі підприємництва і ресторанного бізнесу відбулася виставка сервірованих столів.

Охайна сервіровка за всіма актуальними канонами — це знак уваги та поваги до гостей, спосіб створити святкову атмосферу, а також показник гарного художнього смаку господині. Є така магія: навіть якщо закуски та страви найпростіші, а стіл оформлено, як у ресторані, то частування перетворюється на гурманський бенкет. Деякі з правил сервірування можна використовувати щоденно у побуті — це також додасть атмосферності домашнім посиденькам.

В оформленні столу є свої модні тенденції та тренди. Наразі модними є варіанти у монокольорах. Лаконічність та відсутність зайвих деталей — ще один актуальний тренд. Важливе правило, якого варто дотримуватись, аби ваш святковий стіл виглядав гарно та актуально. Тарілки мають бути в одному стилі та з одного сервізу, принаймні — однакового кольору чи відтінку. Те саме стосується приборів та бокалів. Виглядає не дуже гарно, коли гостеві пропонують одночасно кришталевий бокал із позолотою та звичайну склянку.

Фото без опису Фото без опису  Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора