A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Виставка сервірованих столів

Дата: 12.10.2022 12:00
Кількість переглядів: 33

12.10.2022 в Полтавському фаховому коледжі підприємництва і ресторанного бізнесу відбулася виставка сервірованих столів.

Охайна сервіровка за всіма актуальними канонами — це знак уваги та поваги до гостей, спосіб створити святкову атмосферу, а також показник гарного художнього смаку господині. Є така магія: навіть якщо закуски та страви найпростіші, а стіл оформлено, як у ресторані, то частування перетворюється на гурманський бенкет. Деякі з правил сервірування можна використовувати щоденно у побуті — це також додасть атмосферності домашнім посиденькам.

В оформленні столу є свої модні тенденції та тренди. Наразі модними є варіанти у монокольорах. Лаконічність та відсутність зайвих деталей — ще один актуальний тренд. Важливе правило, якого варто дотримуватись, аби ваш святковий стіл виглядав гарно та актуально. Тарілки мають бути в одному стилі та з одного сервізу, принаймні — однакового кольору чи відтінку. Те саме стосується приборів та бокалів. Виглядає не дуже гарно, коли гостеві пропонують одночасно кришталевий бокал із позолотою та звичайну склянку.

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено