A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Кулінарний конкурс "Найсмачніший в світі борщ"

Дата: 10.10.2022 08:30
Кількість переглядів: 56

Кулінарний конкурс "Найсмачніший в світі борщ".

Український борщ потрапив топ-20 найсмачніших перших страв світу. Відповідний рейтинг було складено американським виданням CNN. Тому українські кулінарні майстри, навіть почали кампанію щодо внесення своєї версії рецептури до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

У Полтавському фаховому коледжs підприємництва і ресторанного бізнесу в рамках місячника циклових комісій технологічних дисциплін і підприємництва та рестораного господарства проводиться онлайн конкурс "Найсмачніший в світі борщ".

До участі були запрошені студенти технологічного відділення. Учасники конкурсу повинні продемонструвати свої вміння та навички кулінарного мистецтва.

Критеріями оцінки є: назва та походження страви, рецептура, опис технології приготування, особливості оформлення та подача страви. Переможці І, ІІ та ІІІ місця будуть оголошені 12 жовтня.

Але кожен може прийняти участь у голосуванні щодо обрання переможця за найбільшою кількістю вподобайок. Для цього потрібно перейти за посиланням і проголосувати за наукращу відео-роботу: 

https://youtube.com/playlist?list=PLurjlymt3OBf8Qp4gBGhsz7ihhNGicQgp

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено