A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Відкрита лабораторна робота з дисципліни " Українська національна кухня"

Дата: 27.10.2022 10:00
Кількість переглядів: 37

27 жовтня була проведена відкрита лабораторна робота з дисципліни «Українська національна кухня» на тему : «Технологія приготування страв з м’яса та м’ясних продуктів в український кухні» викладачем Кукуєвою Оленою Миколаївною. Студенти 4 курсу під керівництвом викладача дослідили та відпрацювали всі етапи технологічного процесу притогування та подавання страв з м’яса . Студенти підійшли креативно до виконання роботи, продемонстрували свої вміння та набуті навички.

ДЛЯ ПЕРЕГЛЯДУ ВІДЕО КЛІКАЙ НА ЗНАЧОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено