Майстер-клас "Шоколадний коучинг"
Майстер-клас "Шоколадний коучинг".
Для поглиблення, удосконалення та закрiплення знань з дисципліни: "Товарознавство" (продовольчі товари) викладачем коледжу Юлією Слюсаренко був проведений майстер-клас "Шоколадний коучинг".
На теоретичних занять з дисципліни "Товарознавство" (продовольчі товари) студенти вивчають основи виготовлення, асортимент, споживчі властивості шоколаду.
Під час проведення заходу, викладач надала студентам консультації щодо товарознавчої характеристики шоколаду, визначення видів сировини та етапів виготовлення шоколадної маси; продемонструвала способи оформлення букетів та подарунків з шоколаду. З метою закріплення знань та навичок, набутих під час навчальних занять з дисципліни студенти при проведенні майстер-класу здійснили оформлення букету з шоколаду у шляпній коробці.