Онлайн Конкурс професійної майстерності професії офіціант «Profession waiter»
Слово "офіціант" сьогодні використовується для позначення людей, які обслуговують відвідувачів у ресторанах, кафе та інших закладах ресторанного господарства.
Добре навчений офіціант займається не тільки подачею їжі: його завданням є створення затишної і невимушеної атмосфери, в якій клієнт буде відчувати себе важливою і потрібною людиною. Справжній офіціант повинен бути не тільки спритним та люб’язним . Серед його кращих якостей повинні бути привабливість, товариськість, відповідальність і стриманість.
До компетенції офіціанта входить знання технологій приготування їжі, представлених у меню, а також правильність сервіровки та декорування столу.
До участі були запрошені студенти технологічного та товарознавчого відділення.
Технологічне відділення:
Леміш Анастасія тематична сервіровка столу до домашньої осінньої вечері, група ТХ 1/с -2020.
Гречко Юля тематична сервіровка столу до вечері Свято 8 Березня, група ТХ 1/нс -2019.
Костюкова Дар’я тематична сервіровка столу до вечері «Морські дива», група ТХ 1/нс -2019.
Товарознавче відділення:
Сотніков Ілля тематична сервіровка столу до Козацької вечері, група ГРС 1/с -2021.
Ємець Ірина сервіровка столу до Романтичного сніданку «Келих шампанського», група ГРС 1/с -2021.
Кіндратець Ольга тематична сервіровка столу до Dark обіду, група Г РС 1/нс -2020.
Учасники конкурсу повинні продемонструвати свої вміння та навички щодо тематичної сервіровки столу.
Критеріями оцінки є: правильне сервірування столу, стиль, тематика, зовнішній вигляд та уподобайки глядачів
Переможець буде оголошений 1 листопада.
Кожен із Вас може підтримати конкурсантів в соціальних мережах нашого коледжу в Instagram та YouTube.
Найкраща відео робота буде нагорожена приємним подарунком.
Для цього потрібно перейти за посиланнями і поставити вподобайку за відео-роботу яка Вам до вподоби: