A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Відкрите заняття - лабораторна робота з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції»

Дата: 11.03.2025 13:42
Кількість переглядів: 61

11 березня у Полтавському фаховому коледжі підприємництва і ресторанного бізнесу було проведено відкрите заняття - лабораторна робота з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» на тему: «Розробка та впровадження у виробництво фірмових страв». Дана тема сприяла розвитку творчих та професійних здібностей здобувачів освіти ІІІ курсу технологічного відділення та дала можливість продемонструвати рівень теоретичної та практичної підготовки.

Здобувачі освіти засвоїли естетичні, технологічні, санітарно - гігієнічні вимоги до розробки, оформлення та приготування фірмових страв, кулінарних виробів, навчились проводити технологічні процеси приготування та подавання фірмових страв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора