A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Відкритий інструктаж з дисципліни «Навчальна практика»

Дата: 27.03.2025 18:31
Кількість переглядів: 23

27 березня відбувся відкритий інструктаж з дисципліни «Навчальна практика» на тему: «Технологічний процес пиготування напівфабрикатів м'ясних січених натуральних, вимоги до оформлення та відпускання, вимоги до якості, умови та терміни реалізації» для студентів груп: ТХ 1/нс- 2023, ТХ 2/нс- 2023, спеціальності 181 «Харчові технології».

Напівфабрикати м'ясні січені натуральні є виробами високої ступені готовності й широко використовуються для приготування різноманітних страв у закладах ресторанного господарства. Питома вага цих страв становить приблизно 50% в загальних обсягах виробленої й реалізованої продукції. Тому тема цього заняття є актуальною й має практичну значущість.

В ході проведення інструктажу всі основні технологічні процеси були продемонстровані в презентації слайдів і методичній розробці. Особливу зацікавленість проявили здобувачі освіти при формуванні  з котлетної маси. Загальна атмосфера інструктажу сприяла засвоєнню навчального матеріалу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора