A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Спеціальна підготовка

Спеціальна підготовка

Спеціальності:

Спеціальність: Готельно-ресторанна справа

Дисципліни:

Основи філософських знань

Переглянути 

Історія України

Переглянути 

Фізичне виховання

Переглянути

Культурологія

Переглянути 

Українська мова за професійним спрямуванням

Переглянути 

Іноземна мова за професійним спрямуванням

Переглянути 

Діловодство

Переглянути 

Правознавство

Переглянути 

Соціологія

Переглянути 

Вища математика

Переглянути

Інформатика та комп'ютерна техніка

Переглянути

Безпека життєдіяльності

Переглянути 

Основи екології

Переглянути 

Економіка підприємтва

Переглянути

Бухгалтерський облік

Переглянути

Економічна теорія

Переглянути 

Організація обслуговування в ЗРГ

Переглянути

Технологія обслуговування в ЗРГ

Переглянути

Устаткування ЗРГ

Переглянути

Основи маркетингу

Переглянути

Санітарія та гігієна в РГ

Переглянути 

Барна справа

Переглянути

Управління якістю продукцій та послуг в РГ

Переглянути

Основи-рекламно-інформаційної роботи

Переглянути 

Етика ділового спілкування

Переглянути 

Трудове право

Переглянути 

Естетика в ЗРГ

Переглянути 

Охорона праці

Переглянути

Особливості ресторанного сервісу

Переглянути

Основи технології продукції в ЗРГ

Переглянути

Основи менеджменту

Переглянути

Управління персоналом

Переглянути 

Організація захисту прав споживачів

Переглянути 

Правовий захист споживача

Переглянути 

Основи організації РГ

Переглянути

Основи ресторанного бізнесу

Переглянути

Кухні народів світу

Переглянути

Етнічні кухні

Переглянути

Спеціальність: Харчові технології

Дисципліни:

Історія України

Переглянути 

Економічна теорія

Переглянути 

Основи філософських знань

Переглянути 

Культурологія

Переглянути 

Іноземна мова за професійним спрямуванням

Переглянути 

Основи правознавства

Переглянути 

Українська мова за професійним спрямуванням

Переглянути 

Фізичне виховання

Переглянути

Неорганічна хімія

Переглянути

Органічна хімія

Переглянути 

Фізична і колоїдна хімія

Переглянути 

Аналітична хімія

Переглянути

Мікробіологія

Переглянути

Основи екології

Переглянути 

Безпека життєдіяльності

Переглянути 

Технічне креслення

Переглянути

Комп'ютерна техніка

Переглянути

Вища математика

Переглянути

Основи електротехніки

Переглянути

Технологія виробництва кулінарної продукції

Переглянути

Організація виробництва в ЗРГ

Переглянути 

Устаткування ЗРГ

Переглянути

Психологія та етика ділових відносин

Переглянути 

Санітарія та гігієна в РГ

Переглянути 

Економіка підприємтва

Переглянути

Соціологія

Переглянути 

Біохімія

Переглянути 

Організація обслуговування в ЗРГ

Переглянути

Товарознавство харчових продуктів

Переглянути 

Основи стандартизації та контроль якості харчової продукції

Переглянути

Основи охорони праці

Переглянути

Особливості ресторанного сервісу

Переглянути

Зарубіжний сервіс

Переглянути

Організація барної справи

Переглянути

Барна справа та робота сомельє

Переглянути

Українська національна кухня

Переглянути

Етнічні кухні

Переглянути

Процеси та апарати ХВ

Переглянути

Моделювання процесів харчових виробництв

Переглянути

Основи кондитерського мистецтва

Переглянути

Облік і звітність

Переглянути 

Облік і калькуляція

Переглянути 

Основи підприємницької та управлінської діяльності

Переглянути

Етика бізнесу

Переглянути

Спеціальність: Підприємництво і торгівля

Дисципліни:

Основи філософських знань

Переглянути 

Культурологія

Переглянути 

Фізичне виховання

Переглянути

Українська мова (за професійним спрямуванням)

Переглянути 

Іноземна мова за професійним спрямуванням

Переглянути 

Основи правознавства

Переглянути 

Історія України

Переглянути 

Вища математика

Переглянути

Безпека життєдіяльності

Переглянути 

Основи екології та безпеки товарів народного споживання

Переглянути 

Інформатика та комп'ютерна техніка

Переглянути 

Етика бізнесу

Переглянути

Політекономія

Переглянути

Товарознавство

Переглянути 

Основи стандартизації, метрології та управління якістю

Переглянути 

Основи охорони праці

Переглянути

Організація і технологія торговельних процесів

Переглянути

Обладнання підприємств торгівлі

Переглянути

Бухгалтерський облік

Переглянути

Основи менеджменту

Переглянути

Комерційна діяльність

Переглянути 

Основи торговельного підприємництва

Переглянути

Економіка торгівлі

Переглянути 

Фінансова діяльність підприємства

Переглянути 

Основи митної справи

Переглянути

Захист прав споживача

Переглянути 

Соціологія

Переглянути  

Політологія

Переглянути

Основи психології

Переглянути 

Етика ділового спілкування

Переглянути

Логістика

Переглянути

Основи біржової діяльності

Переглянути

Основи маркетингу

Переглянути

Управління продаж та мерчандайзинг

Переглянути

Торговельна реклама

Переглянути

Електронна комерція

Переглянути

Ринок іноземних товарів

Переглянути

Міжнародна торгівля

Переглянути

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора