A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Співпраця з роботодавцями

Майстерклас на базі підприємства "Пастерія"

Здобувачі освіти Полтавського фахового коледжу підприємництва і ресторанного бізнесу спеціальності "Готельно-ресторанна справа" відвідали ресторан "Пастерія," а саме - майстерклас з сервірування столу, демонстрації розливу вина, розглянули барний інвертар та інструменти. У процесі майстеркласу студенти спостерігали за підбором посуду, приборів для різних видів сервірування. Засвоїли характеристику порцелянового, скляного, кришталевого посуду для подачі страв і напоїв.

Провідні фахівці закладу продемонстрували сучасну естетику у сервіруванні столу. Також були відмічені функціональні обов`язки та роль офіціанта в забезпеченні культури обслуговування.

Майбутні фахівці сфери ресторанного господарства почерпнули чимало цінної інформації для свого професійного розвитку.

Дякуємо нашим роботодавцям і стейкхолдерам за тісну багаторічну співпрацю і підготовку майбутніх фахівців галузі ресторанного обслуговування.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Тренінг з процесу обслуговування відвідувачів на базі ресторану "СХОДИ" 

        Цей захід був проведений Едуардом Володимировичем, керівником ресторану "СХОДИ" з метою формування у здобувачів освіти знань та практичних навичок, які необхідні для процесу обслуговування і забезпечення високого рівня сервісу в закладах ресторанного господарства.

Під час тренінгу студенти розглянули різні  техніки подавання страв, напоїв, техніку до сервірування столів та обслуговування гостей.

Матеріали тренінгу включали цікаві історичні факти про походження, склад та технологію приготування напоїв.  Едуард Володимирович навів товарознавчу характеристику та різновиди популярних напоїв.

Здобуті знання мають величезну цінність у подальшій професійній діяльності майбутніх фахівців.

Дякуємо нашим партнерам за надання цінних практичних знань та вмінь під час підготовки фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Комбіноване практичне заняття на виробництві

РГК "Глухомань" 

Здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закріпили теоретичні знання з характеристики торгівельних приміщень, їх сучасних архітектурно-планувальних рішень, процесу організації та обслуговування відвідувачів, відпрацювали різні способи складання серветок.

Студенти набули практичних навичок підбору посуду, інвентарю для роботи бару та навчились вести розрахунок із відвідувачами.

Майбутні фахівці галузі ресторанного господарства отримали колосальне задоволення від проведення такого типу практичного заняття.

Дякуємо за багаторічну співпрацю та партнерство нашим роботодавцям та стейкхолдерам за підготовку фахівців сфери гостинності.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Майстерклас з вивчення особливостей традицій приготування італійської піци на базі ресторану "Beer Hourse" 

 

Здобувачі освіти в процесі майстеркласу ознайомились із меню підприємства, зокрема розміщенням страв, закусок та напоїв, дізнались історію виникнення піци, технологію приготування різних видів тіста, начинок.

Кожен студент був залучений  до технологічного процесу приготування класичної рецептури піци «Маргарита».

У процесі випікання  піци здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» були залучені до підготовки та сервірування столу для подачі італійських страв і напоїв.

Загалом участь у майстеркласі дала можливість закріпити набуті теоретичні знання з дисципліни «Кухні народів світу»  та засвоїли особливості техніки подавання італійських страв.

Дякуємо адміністрації закладу за багаторічну співпрацю та підготовку провідних фахівців галузі сфери  обслуговування в м. Полтаві та за її межами.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора