Внутрішня система забезпечення якості освіти
Внутрішня система забезпечення якості освіти – це сукупність процедур та заходів у Полтавському фаховому коледжі підприємництва і ресторанного бізнесу, що забезпечують ефективність освітніх і управлінських процесів, які безпосередньо впливають на якість результатів навчання здобувачів фахової передвищої освіти, забезпечують формування їхніх ключових компетентностей, а також сприяють всебічному розвитку особистості.
Метою внутрішньої системи забезпечення якості освіти в Коледжі є досягнення якісної підготовки здобувачів фахової передвищої освіти шляхом забезпечення відповідності освітньої діяльності вимогам державних освітніх стандартів та потребам зацікавлених сторін.
2024 рік
Графік періодичного перегляду освітньо-професійних програм
Графік анкетування учасників освітнього процесу
Результати опитування учасників освітнього процесу
ОПП Ресторанне обслуговування
Аналітична записка з питання: «Результати опитування учасників освітнього процесу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» щодо визначення рівня реалізації права на вибір навчальних дисциплін та можливості формування індивідуальної освітньої траєкторії»
Аналітична записка з питання: «Результати опитування учасників освітнього процесу стосовно участі у перегляді освітньо-професійної програми «Ресторанне обслуговування»
Аналітична записка з питання: «Результати опитування випускників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» щодо підвищення якості освітньо-професійної програми «Ресторанне обслуговування»
Аналітична записка з питання: «Результати опитування випускників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» щодо удосконалення системи якості освіти у коледжі»
Аналітична записка з питання: «Результати опитування стейкхолдерів щодо оцінки якості підготовки фахівців у Полтавському фаховому коледжі підприємництва і ресторанного бізнесу»
Аналітична записка з питання: «Результати анкетування щодо рівня якості практичної підготовки здобувачів освіти»
Аналітична записка з питання: «Результати опитування здобувачів освіти першого курсу навчання щодо адаптації до освітнього процесу в коледжі»
Аналітична записка з питання: «Результати опитування здобувачів освіти про стан розвитку навчально-матеріальної бази та віртуального середовища»""
Аналітична записка з питання: «Результати опитування випускників за освітньо-професійною програмою «Ресторанне обслуговування»
ОПП Виробництво харчової продукції
Аналітична записка з питання: «Результати опитування учасників освітнього процесу стосовно участі у перегляді освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції»
Аналітична записка з питання: «Результати опитування здобувачів освіти та випускників спеціальності 181 «Харчові технології» щодо якості реалізації освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції»
Аналітична записка з питання: «Результати опитування здобувачів освіти та випускників спеціальності 181 «Харчові технології» щодо удосконалення системи якості освіти у коледжі»
Аналітична записка з питання: «Результати опитування здобувачів освіти першого курсу навчання щодо адаптації до освітнього процесу в коледжі»
ОПП Товарознавство та комерційна діяльність
Аналітична записка з питання: «Результати опитування учасників освітнього процесу стосовно участі у перегляді освітньо-професійної програми «Товарознавство та комерційна діяльність»
Аналітична записка з питання: «Результати опитування випускників спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» щодо підвищення якості освітньо-професійної програми «Товарознавство та комерційна діяльність»
Аналітична записка з питання: «Результати опитування випускників спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» щодо удосконалення системи якості освіти у коледжі»
Аналітична записка з питання: «Результати опитування стейкхолдерів щодо оцінки якості підготовки фахівців у Полтавському фаховому коледжі підприємництва і ресторанного бізнесу»
Аналітична записка з питання: «Результати анкетування щодо рівня якості практичної підготовки здобувачів освіти»
Аналітична записка з питання: «Результати опитування здобувачів освіти першого курсу навчання щодо адаптації до освітнього процесу в коледжі»