12.10.2022 в Полтавському фаховому коледжі підприємництва і ресторанного бізнесу відбулася виставка сервірованих столів.
12:00 12.10.2022
12:00 12.10.2022
Кулінарний конкурс "Найсмачніший в світі борщ"
Кулінарний конкурс "Найсмачніший в світі борщ".08:30 10.10.2022
Презентація циклу технологічних дисциплін
Щорічно в жовтні проходить місячник викладачів технологічних дисциплін де проводяться розноманітні конкурси, виставки, засідання гуртків та інші заходи де студенти проявлють свій креатив, демонструють свої вміння, навички та творчий підхід!!!12:00 03.10.2022
10:00 01.10.2022
Випускники Полтавського комерційного технікуму
Випускники Полтавського комерційного технікуму - це креативні, енергійні, мудрі та талановиті товарознавці-комерсанти. 30 червня вони отримали омріяні дипломи та своєю працею допоможуть у відбудові України.07:52 02.07.2022
Результати проведення виставки-конкурсу методичного забезпечення навчально-виховного процесу
З метою підвищення ефективності педагогічної праці викладачів, обміну творчими доробками та досвідом методичного забезпечення відповідно до сучасного рівня розвитку науково-технічного прогресу, завдань та змісту освіти 2 червня 2022 р. була проведена виставка-конкурс методичного забезпечення навчально-виховного процесу за результатами методичної роботи, проведеної викладачами циклових комісій протягом навчального року.11:30 02.06.2022
Навчання за програмами академічної мобільності здобувачів фахової передвищої освіти
Коледж запрошує на навчання за програмами академічної мобільності здобувачів фахової передвищої освіти, які в умовах воєнного стану спричиненого вторгненням російської федерації до України, тимчасово не мають змоги відвідувати заняття у своєму закладі освіти.13:53 04.05.2022
Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Аналітична хімія»
21 лютого викладачем циклової комісії природничо-математичних дисциплін Панько І.В. в групі ТХ 1/нс-2020 було проведене відкрите лекційне заняття з дисципліни «Аналітична хімія» на тему: «Загальна характеристика катіонів ІІ групи. Значення їх для технохімічного контролю виробництва». Під час заняття були використані сучасні ІКТ у поєднанні з інтерактивними методами навчання, що дало змогу активізувати пізнавальну діяльність студентів та викликати зацікавленість. Під керівництвом викладача вони дослідили якісні реакції на катіони Арґентуму і Плюмбуму, з’ясували дію на них групового реактиву, вплив на організм людини та значення для технохімічного контролю виробництва, зокрема при визначенні свіжості м’ясних та рибних виробів.10:00 21.02.2022
Участь студентів коледжу у зональних змаганнях з шахів
15 - 16 лютого 2022 року студенти коледжу прийняли участь у зональних змаганнях з шахів (І зона), які відбулися в приміщенні ВСП "Фахового коледжу управління, економіки і права Полтавського державного аграрного університету.14:58 17.02.2022