Виставка творчо-пошукових робіт студентів
31 жовтня в рамках місячника циклових комісій підприємництва та організації ресторанного господарства та технологічних дисциплін була проведена виставка творчо- пошукових робіт студентів.10:43 31.10.2022
Виставка творчо-пошукових робіт студентів
31 жовтня в рамках місячника циклових комісій підприємництва та організації ресторанного господарства та технологічних дисциплін була проведена виставка творчо- пошукових робіт студентів.10:43 31.10.2022
Онлайн Конкурс професійної майстерності професії офіціант «Profession waiter»
Слово "офіціант" сьогодні використовується для позначення людей, які обслуговують відвідувачів у ресторанах, кафе та інших закладах ресторанного господарства.12:00 27.10.2022
Відкрита лабораторна робота з дисципліни " Українська національна кухня"
27 жовтня була проведена відкрита лабораторна робота з дисципліни «Українська національна кухня» на тему : «Технологія приготування страв з м’яса та м’ясних продуктів в український кухні» викладачем Кукуєвою Оленою Миколаївною. Студенти 4 курсу під керівництвом викладача дослідили та відпрацювали всі етапи технологічного процесу притогування та подавання страв з м’яса . Студенти підійшли креативно до виконання роботи, продемонстрували свої вміння та набуті навички.10:00 27.10.2022
Кваліфікаційний іспит студентів 3 курсу технологічного відділення
24-25 жовтня в Полтавському фаховому коледжі підприємництва і ресторанного бізнесу відбувся кваліфікаційний іспит (розряд кухаря) студентів 3 курсу технологічного відділення.18:00 25.10.2022
Відкрите засідання гуртків "Технолог-організатор" та "Устаткування ЗРГ"
25 жовтня в рамках місячника циклової комісії технологічних дисциплін, було проведено відкрите засідання гуртків: "Технолог- організатор" та Устаткування ЗРГ", на тему: "Майстер-клас з виготовлення зефіру". Була продемонстрована та досліджена технологія приготування зефіру, оформлення, та оцінка його органолептичних показників.12:00 25.10.2022
Презентація - відеоролик «Від теорії до мрії один крок»
Ролик підготувала викладач технологічної практики Вікторія Житковська та студенти спеціальності Готельно - ресторанна справа Ролик підготувала викладач технологічної практики Вікторія Житковська та студенти спеціальності "Готельно - ресторанна справа".10:00 24.10.2022
З Днем захисника та захисниць України та Святом Покрови!
08:45 14.10.2022
Вітаємо з Днем захисника України та Святом Покрови!
08:30 14.10.2022
Результати конкурсу «Найсмачніший в світі борщ»
Результати конкурсу «Найсмачніший в світі борщ».12:30 12.10.2022