A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Новини

Дата: від до Скинути

Виставка творчо-пошукових робіт студентів

31 жовтня в рамках місячника циклових комісій підприємництва та організації ресторанного господарства та технологічних дисциплін була проведена виставка творчо- пошукових робіт студентів.

10:43 31.10.2022

Відкрита лабораторна робота з дисципліни " Українська національна кухня"

27 жовтня була проведена відкрита лабораторна робота з дисципліни «Українська національна кухня» на тему : «Технологія приготування страв з м’яса та м’ясних продуктів в український кухні» викладачем Кукуєвою Оленою Миколаївною. Студенти 4 курсу під керівництвом викладача дослідили та відпрацювали всі етапи технологічного процесу притогування та подавання страв з м’яса . Студенти підійшли креативно до виконання роботи, продемонстрували свої вміння та набуті навички.

10:00 27.10.2022

Відкрите засідання гуртків "Технолог-організатор" та "Устаткування ЗРГ"

25 жовтня в рамках  місячника циклової комісії технологічних дисциплін, було проведено відкрите засідання гуртків: "Технолог- організатор" та Устаткування ЗРГ", на тему: "Майстер-клас з виготовлення зефіру". Була продемонстрована та досліджена  технологія приготування зефіру, оформлення, та оцінка його органолептичних показників.

12:00 25.10.2022

Презентація - відеоролик «Від теорії до мрії один крок»

Ролик підготувала викладач  технологічної практики Вікторія Житковська та студенти спеціальності Готельно - ресторанна справа Ролик підготувала викладач технологічної практики Вікторія Житковська та студенти спеціальності "Готельно - ресторанна справа".

10:00 24.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора