A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Новини

Дата: від до Скинути

Допомагаємо країні вистояти!

Захисники 54 окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи Збройних Сил України отримали допомогу від студентів нашого коледжу.

20:35 27.02.2024

Слава Україні!

Зібрали найнеобхідніші речі для допомоги бійцям і передали на Донецький напрямок. Там зараз бореться за свободу України син нашої колеги Палій Віталій. 

08:26 22.02.2024

Спортивне свято "Спорт -як життя, спорт -як здоров'я"

В рамках заходів місячника циклової комісії було проведено спортивне свято "Спорт -як життя, спорт -як здоров'я". Викладачами підготовлено та організовано студенські команди для участі у виховному заході. За результатами проведених конкурсів, місця розподілилися наступним чином:

12:56 20.02.2024

Інтелектуально-розважальна гра "Хімічний QUEST"

З метою формування у здобувачів освіти пізнавальних інтересів, потреби у глибокому і творчому оволодінні хімічними знаннями 15 лютого під керівництвом викладача хімії Панько І.В. була проведена інтелектуально-розважальна гра «Хімічний QUEST». 

15:00 15.02.2024

Все для перемоги!

Наша допомога на Запоріжському напрямку вже у наших захисників. Чай, кава, солодощі та інші смаколики, грілки для рук та ніг, а також речі першої необхідності. Все для перемоги!

19:20 10.02.2024

Дякуємо захисникам! Все буде – Україна!

Передали нашим військовим необхідні медикаменти, бо хлопці часто хворіють через погодні та побутові умови на фронті. Серед медичних засобів - антибіотики, протизапальні, знеболюючі, антивірусні препарати, мазі прополісу для загоєння ран, назальні спреї та інше. Все це невдовзі доправлять до підрозділів. Ми дякуємо захисникам за оборону нашої країни та не зупиняємо нашу допомогу.  Все буде – Україна!

15:11 08.02.2024

Конкурс "Цікава інформатика"

В рамках заходів циклової комісії природничо-математичних дисциплін відбувся виховний захід з дисципліни "Інформатики" для студентів І курсу.

13:00 08.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено