A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Новини

Дата: від до Скинути

Відкрита виховна година до Дня захисників та захисниць України

3 жовтня в рамках місячника циклової комісії технології та організації ресторанного господарства викладачами Катериною Рубан та Оленою Паршиною було проведено відкриту виховну годину для здобувачів освіти Полтавського фахового коледжу підприємництва і ресторанного бізнесу до Дня захисників та захисниць України.

12:00 03.10.2023

Змагання з волейболу серед студентів відділень коледжу

В коледжі відбулись змагання серед студентів товарознавчого та технологічного відділень. Студенти були з відповідним рівнем підготовки, серед яких визначались кращі для формування збірної команди коледжу з волейболу (юнаки).

10:50 02.10.2023

Легкоатлетичний забіг

Проведено легкоатлетичний забіг в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед студентів коледжу з нагоди Міжнародного дня студентського спорту.

11:00 20.09.2023

Виховна година до Дня Матері

В Полтавському фаховому коледжі підприємництва і ресторанного бізнесу було проведено виховний захід для студентів коледжу до Дня Матері.

13:15 15.05.2023

Кваліфікаційні випробування

В Полтавському фаховому коледжі 30 та 31 березня Проходили фахові випробування на кваліфікацію офіціант 3-4 розряду студенти 3 курсу спеціальності 181 Харчові технології. Студенти уміють готувати зал до обслуговування споживачів, отримувати посуд, прибори, столову білизну; полірувати посуд, прибори; складати серветки різними способами; здійснювати попередню сервіровку столів; приймати замовлення від споживачів; отримувати страви в роздавальні та в буфеті; подавати страви і напої; обслуговувати бенкети; оформляти рахунки і розраховуватися по них із споживачами; прибирати використаний посуд та прибори; замінювати столову білизну. Студенти 3-го курсу вміло показали свої вміння знання та навички, що здобули протягом навчального процесу та практики та отримали позитивні оцінки.

17:00 31.03.2023

Проходження курсів підвищення кваліфікації

З 13 по 18 березня 2023 року у Полтавському фаховому коледжі підприємництва і ресторанного бізнесу відбулися авторські курси доктора педагогічних наук, професора кафедри філософії і економіки освіти ПАНО ім.М.В.Остроградського В.Ю.Стрельникова "Сучасні технології навчання і методики викладання дисциплін у закладах фахової передвищої освіти в умовах інклюзивного освітнього простору'. Мета курсів підвищення кваліфікації - розвиток професійної, інклюзивної, емоційно-етичної, комунікативної компетентностей педагогічних працівників коледжу, забезпечення додаткової підтримки в освітньому процесі студентської молоді з особливими освітніми потребами.

10:20 20.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено