A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Новини

Дата: від до Скинути

Волонтерська допомога воїнам ЗСУ

Студенти нашого коледжу передали  волонтерську допомогу гірсько- штурмовій бригаді Запорізького напрямку. Вадим Литвинчук, брат нашої студентки, що служить у взводі звʼязку, доставить військовослужбовцям пакунок з грілками, смаколиками, чаєм, кавою.  Радіємо, що маємо можливість підтримувати наших захисників та дякуємо за те, що стоїте за наше майбутнє!

21:31 06.02.2024

Курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників

З 29 січня по 03 лютого 2024 року викладачі Полтавського фахового коледжу підприємництва і ресторанного бізнесу успішно пройшли курси підвищення кваліфікації за тематикою «Технології ефективного педагогічного спілкування, психодіагностики і надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесуального у закладах фахової передвищої освіти». Заняття проводилися доктором педагогічних наук, професором кафедри філософії і економіки освіти ПАНО ім. М.В. Остроградського В.Ю. Стрельніковим. За підсумками курсу усі учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

12:25 03.02.2024

Допомога військовим від студентів ПФКПРБ

Студенти Полтавського фахового коледжу підприємництва і ресторанного бізнесу продовжують допомагати військовим. Чергова допомога для наших захисників уже на передовій.

11:54 12.01.2024

Вітаємо!

Вітаємо студентку групи ГРС 1/нс – 2023 Приходько Марію, яка у складі Полтавського зразкового хореографічного колективу «Пірует» 19 грудня 2023 року завоювала «Гран-прі» Міжнародного конкурсу творчих колективів у місті Прага (Чехія).

12:05 19.12.2023

Відкрите засідання гуртка " Молодий комерсант"

05.12.2023 р. було проведено відкрите засідання гуртка " Молодий комерсант" на тему: "Характеристика підприємства, на основі якого розкривається тема курсової роботи", на якому, здобувачі освіти випускних груп спеціальності 076 "Підприємство та торгівля" мали можливість здійснювати пошук інформації щодо особливостей організації діяльності торговельного підприємства. Навчилися відображати дані у вигляді схем, формувати таблиці та заповнювати їх, здійснювати аналіз економічних показників та робити обгрунтовані висновки.

18:34 08.12.2023

Економічна конференція здобувачів освіти на тему „Актуальні проблеми економіко-фінансової діяльності підприємства”

06 грудня 2023 р. було проведено Економічну конференцію здобувачів освіти на тему „Актуальні проблеми економіко-фінансової діяльності підприємства”. У роботі конференції взяли участь здобувачі освіти товарознавчого та технологічного відділень. Оргкомітет конференції: викладачі економічних дисциплін Ірина Єрфорт та Мар’яна Лугова.

18:29 08.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено