A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Новини

Дата: від до Скинути

Змагання збірної команди коледжу з тенісу

Збірна коледжу взяла участь у зональних змаганнях Спортивних ігор Полтавщини серед студентів закладів фахової передвищої освіти з тенісу настільного (І зона).

17:02 31.10.2023

Презентація "Від теорії до мрії один крок"

31.10.2023 в рамках місячника циклової комісії технології та організації ресторанного господарства викладачем Житковською В.В. проведено презентацію "Від теорії до мрії, один крок".

14:38 31.10.2023

Навчаємось! Тримаємось! Чекаємо з Перемогою! Разом ми сила!

Студенти та викладачі ПФКПРБ передали воїнам 116 бригади, в якій воюють випускники нашого коледжу, окопні свічки, теплі речі, засоби гігієни. Також підготували обереги, малюнки та листи зі словами подяки та підтримки, щоб підняти бойовий дух солдатам, що захищають нашу країну.

17:28 27.10.2023

День відкритих дверей та фестиваль борщу

У Полтавському фаховому коледжі в рамках Дня відкритих дверей відбувся Фестиваль борщу. За звання найкращих у кулінарному конкурсі приготування борщу українського боролись студенти ІІІ та ІV курсу технологічного відділення. Переможцями стала команда «Титани смаку» група ТХ 1/нс -2021. Всі учасники були нагороджені цінними подарунками.

11:00 21.10.2023

Профорієнтаційна бесіда в Полтавському університеті економіки і торгівлі

 11 жовтня студенти ІІІ курсу Полтавського фахового коледжу підприємництва і ресторанного бізнесу відвідали захід щодо профорієнтаційної бесіди в Полтавському університеті економіки і торгівлі. Здобувачам освіти випала нагода перевірити свої знання у професійній грі "Митниця". Вони обстежували сумки та визначали з якими предметами можна перетнути кордон, а з якими ні. Всі команди справилися із завданням на відмінно. Студенти показали чудові знання Митного кодексу України, справжню командну роботу, неабияку увагу та пильність, оскільки деякі товари були заховані за подвійним дном. Студентів ознайомили з університетом, надали вичерпну інформацію про майбутні спеціальності.

17:22 11.10.2023

Виставка тематичних сервірованих столів

10.10.2023 в рамках місячника циклової комісії технології та організації ресторанного господарства проведено викладачами Житковською В.В. Литвиненко О.С. Коваленко І.О. виставку сучасних тематичних сервірованих столів.

09:30 10.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено