A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Новини

Дата: від до Скинути

Відкрите заняття-лекція з дисципліни  "Устаткування закладів ресторанного господарства"

Викладач Рубан К.В. провела відкрите заняття-лекцію з дисципліни  "Устаткування закладів ресторанного господарства"  на тему:"Устаткування мийне", під час проведення якого використовувалися  засоби мультимедіа. На занятті студенти знайомилися з призначенням та класифікацією мийного устаткування, його будовою, принципами роботи та правилами безпечного користування.

10:00 17.01.2022

Проведено відкрите заняття-лекція з дисципліни "Товарознавство. Продовольчі товари"

Викладач Слюсаренко Ю.В. провела відкрите заняття-лекцію з дисципліни  "Товарознавство. Продовольчі товари" на тему " Свіжі плоди", під час проведення якого використовувалися інноваційні технології (мультимедіа). Студенти мали змогу вивчати види та оцінювати натуральні взірці свіжих плодів на якість, приймали участь у проведенні виставки - дегустації свіжих плодів, глазурованих натуральним бельгійським шоколадом з використанням шоколадного фонтану.

10:00 20.12.2021

Виховна година на тему: «Україна  Без Насильства»

07.12.21. в рамках проведення акції «16 днів проти  насильства» серед студентів технікуму було проведено виховну годину на тему: «Україна  Без Насильства», з метою привернення уваги  та підвищення рівня обізнаності студентів щодо проблем вчинення насильства у будь-яких його проявах. Також було переглянуто відеоролик «Ми – проти насильства». Мета даного заходу – ознайомлення молоді з формами насильства та його проявами, навчити як розпізнавати домашнє насильство і як йому протидіяти, надати алгоритм дій якщо студент став свідком насильницьких дій, або вони були вчинені відносно нього.

14:45 07.12.2021

Відкрита виховна година на тему: "Маркетинг в соціальних мережах"

2 грудня 2021 року була проведена відкрита виховна година на тему: "Маркетинг в соціальних мережах". Студенти із зацікавленістю ознайомилися з сучасними тенденціями в бізнесовій сфері та професіями сучасності в галузі SMM: таргетолог, сторізмейкер, SMM-менеджер. Студенти підготували цікаві виступи про роботу таргетолога, сторізмейкер та завдання SMM-менеджер. Мета виховної години - сформувати інтерес до майбутньої професії досягнута.

14:45 02.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено