Кваліфікаційні випробування
В Полтавському фаховому коледжі 30 та 31 березня Проходили фахові випробування на кваліфікацію офіціант 3-4 розряду студенти 3 курсу спеціальності 181 Харчові технології. Студенти уміють готувати зал до обслуговування споживачів, отримувати посуд, прибори, столову білизну; полірувати посуд, прибори; складати серветки різними способами; здійснювати попередню сервіровку столів; приймати замовлення від споживачів; отримувати страви в роздавальні та в буфеті; подавати страви і напої; обслуговувати бенкети; оформляти рахунки і розраховуватися по них із споживачами; прибирати використаний посуд та прибори; замінювати столову білизну. Студенти 3-го курсу вміло показали свої вміння знання та навички, що здобули протягом навчального процесу та практики та отримали позитивні оцінки.
17:00 31.03.2023