A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Новини

Дата: від до Скинути

Захист курсового проектування

З 12 по 14 грудня в коледжі відбувся захист курсового проектування з дисципліни "Організація виробництва в закладах ресторанного господарства". 

15:00 14.12.2022

Вічна пам'ять герою!

Сьогодні, 9 грудня, відбулося прощання з випускником нашого закладу освіти Авксентьєвим Сергієм Сергійовичем.Воїн помер 5 грудня у лікарні Мечникова у Дніпрі. Молодший сержант так і не вийшов з коми після тяжкого поранення поблизу Червонопопівки Луганської області. Вічна пам'ять герою!

16:05 09.12.2022

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ – одне зі знакових державних свят у новітній історії України.  Український народ вистояв на двох революціях – переможемо й російських окупантів. 

08:30 21.11.2022

День відкритих дверей

12 листопада об 11:00 в форматі офлайн та 12:00 в форматі онлайн відбувся день відкритих дверей. Майбутні абітурієнти дізнались умови вступу до коледжу та інформацію про спеціальності. Для всіх хто завітав до навчального закладу була проведена екскурсія навчальними кабінетами. Студенти товарознавчого та технологічного відділення провели майстер-класи та презентували виставки.

11:00 12.11.2022

Відкрите комбіноване заняття з дисципліни «Українська мова» на тему: «Займенник. Стилістичні функції займенників»

11 листопада 2022 року у Полтавському фаховому коледжі підприємництва і ресторанного бізнесу викладач циклу соціально-гуманітарних дисциплін Юлія Гришко провела відкрите комбіноване заняття в групі ПТБ 1/нс-2021 з дисципліни «Українська мова» на тему: «Займенник. Стилістичні функції займенників». Тема заняття була спрямована на поглиблення знань здобувачів освіти про виражальні можливості мовних засобів та підпорядкована формуванню комунікативної компетенції майбутніх фахівців у галузі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Під час заняття викладач активно використовувала дидактичні матеріали, ТЗН, практичні завдання і вправи, що сприяло реалізації поставленої мети – навчити студентів ідентифікувати розряди займенників за значенням та визначати стилістичні функції займенників у процесі аналізу текстів різних стилів.

10:00 11.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено