A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Новини

Дата: від до Скинути

Відкрите практичне заняття на тему "Техніка обслуговування гостей напоями"

10 листопада викладачем Житковською В.В.  було проведено відкрите практичне заняття на тему "Техніка обслуговування гостей напоями". Викладач вдало поєднала різні форми роботи щодо перевірки теоретичних знань, практичних вмінь та навичок. Тема заняття була підібрана вдало, так як вона є актуальною і важливою частиною майбутньої професійної діяльності студентів. 

12:00 10.11.2022

Виховна година профорієнтаційного спрямування на тему: "Твоя майбутня професія"

8 листопада 2022 р. у Полтавському фаховому коледжі підприємництва і ресторанного бізнесу відбулась виховна година профорієнтаційного характеру на тему: "Твоя майбутня професія". Метою заходу було допомогти виявити здібності молоді, до певного виду діяльності та визначити значущість обраної професії. 

17:00 08.11.2022

Відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Фізика і астрономія»

8 листопада 2022 року відбулося відкрите лабораторне заняття №5 викладача вищої категорії голови циклової комісії природничо-математичних дисциплін В. А. Солов'я на тему «Визначення коефіцієнта поверхневого натягу рідини» зі студентами І курсу товарознавчого відділення з дисципліни «Фізика і астрономія». Заняття відвідали директор коледжу В.І. Степанов та викладачі Р.М. Дахно, К.В. Рубан, Ю.П. Кошлата, М.В. Шульченко, О.С. Литвиненко, О.О. Денисюк, О.П. Паршина.

10:00 08.11.2022

Результати конкурсу професійної майстерності професії офіціант "Profession waiter"

Результати Конкурсу професійної майстерності професії офіціант «Profession waiter». Переможцем конкурсу за вподобайки в соціальних мережах стає студентка товарознавчого відділення Ємець Ірина сервіровка столу до Романтичного сніданку «Келих шампанського», група ГРС 1/с -2021.

20:00 01.11.2022

Виставка творчо-пошукових робіт студентів

31 жовтня в рамках місячника циклових комісій підприємництва та організації ресторанного господарства та технологічних дисциплін була проведена виставка творчо- пошукових робіт студентів.

10:43 31.10.2022

Відкрита лабораторна робота з дисципліни " Українська національна кухня"

27 жовтня була проведена відкрита лабораторна робота з дисципліни «Українська національна кухня» на тему : «Технологія приготування страв з м’яса та м’ясних продуктів в український кухні» викладачем Кукуєвою Оленою Миколаївною. Студенти 4 курсу під керівництвом викладача дослідили та відпрацювали всі етапи технологічного процесу притогування та подавання страв з м’яса . Студенти підійшли креативно до виконання роботи, продемонстрували свої вміння та набуті навички.

10:00 27.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено