A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
(Полтавський комерційний технікум)

Новини

Дата: від до Скинути

Випускники Полтавського комерційного технікуму

Випускники Полтавського комерційного технікуму - це креативні, енергійні, мудрі та талановиті товарознавці-комерсанти. 30 червня вони отримали омріяні дипломи та своєю працею допоможуть у відбудові України.

07:52 02.07.2022

Результати проведення виставки-конкурсу методичного забезпечення навчально-виховного процесу

З метою підвищення ефективності педагогічної праці викладачів, обміну творчими доробками та досвідом методичного забезпечення відповідно до сучасного рівня розвитку науково-технічного прогресу, завдань та змісту освіти 2 червня 2022 р. була проведена виставка-конкурс методичного забезпечення навчально-виховного процесу за результатами методичної роботи, проведеної викладачами циклових комісій протягом навчального року.

11:30 02.06.2022

Навчання за програмами академічної мобільності здобувачів фахової передвищої освіти

Коледж запрошує на навчання за програмами академічної мобільності здобувачів фахової передвищої освіти, які в умовах воєнного стану спричиненого вторгненням російської федерації до України, тимчасово не мають змоги відвідувати заняття у своєму закладі освіти.

13:53 04.05.2022

Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Аналітична хімія»

21 лютого викладачем циклової комісії природничо-математичних дисциплін Панько І.В. в групі ТХ 1/нс-2020 було проведене відкрите лекційне заняття з дисципліни «Аналітична хімія» на тему: «Загальна характеристика катіонів ІІ групи. Значення їх для технохімічного контролю виробництва». Під час заняття були використані сучасні ІКТ у поєднанні з інтерактивними методами навчання, що дало змогу активізувати пізнавальну діяльність студентів та викликати зацікавленість. Під керівництвом викладача вони дослідили якісні реакції на катіони Арґентуму і Плюмбуму, з’ясували дію на них групового реактиву, вплив на організм людини та значення для технохімічного контролю виробництва, зокрема при визначенні свіжості м’ясних та рибних виробів.

10:00 21.02.2022

Участь студентів коледжу у зональних змаганнях з шахів

15 - 16 лютого 2022 року студенти коледжу прийняли участь у зональних змаганнях з шахів (І зона), які відбулися в приміщенні ВСП "Фахового коледжу управління, економіки і права Полтавського державного аграрного університету.

14:58 17.02.2022

Змагання з настільного тенісу

Студенти коледжу Ярошенко Ілля, Парфилюк Настя, Гавриленко Олександр, Карпенко Ольга прийняли участь у змагання з настільного тенісу, які відбулися на базі політехнічного коледжу.

10:00 08.02.2022

Інформація про проведення конкурсу

Департамент освіти і науки інформує про проведення конкурсу молодіжних історичних проєктів "Радянське минуле (пере)осмислення історії.

16:36 26.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено